2010-06-15 15:12:45• hírek • (X)

Megnyílt az új Fratelli pizzázó

A Pizza Fratelli ízletes pizzáit ezentúl egy új, stílusosan kialakított, hangulatos környezetben is megkóstolhatja. Az új pizzéria újdonságokkal és akciós ajánlatokkal várja vendégeit.

Új éttermet nyitott a Pizza Fratelli a Károlyi úton (a volt Pizza Parc helyén), ahol az ízletes pizzák mellett, különböző spagettivel, palacsintával és salátákkal bővült a kínálat.

A finom ételeken kívül ebben a hónapban több akció is várja a vendégeket: ha helyben rendel egy pizzát, akkor kettőt kap, és ha a pizza mellé egy üdítőt is rendel akkor automatikusan kettőt kap. Ezenkívül egy kisebb méretű (24 cm) pizzát ételjeggyel is kifizethet.

A vendégeket terasszal ellátott hangulatos pizzázó várja, amely kellemes körülményeket biztosít egy baráti ebédhez, valamint lehetőség nyílik úgy a teraszon, mint a pizzériában a labdarúgó világbajnokság mérkőzéseit is figyelemmel követni. Az ízlésesen kialakított  belső tér és a terasz sokoldalúvá varázsolja a helyet, ahol a nagy szakmai tapasztalattal rendelkező csapat, finom ételekkel és italokkal várja a vendégeket.

A Pizza Fratelli ezentúl is ingyenesen szállítja házhoz a megrendelt pizzákat, és azért is nyitotta meg új környéken is kapuit, hogy minél gyorsabban, és minél frissebben szállíthassák házhoz a kívánt pizzákat. Rendeljen tőlük most a 0755-30-89-89 telefonszámon, és már úton is vannak.

Nyitvatartás: hétfő-csütörtök 11.00 - 23.30, péntek-szombat 11 - 24.30, vasárnap 11.00 - 23.30.



Új helyen várja vendégeit a Pizza Fratelli
Új helyen várja vendégeit a Pizza Fratelli


Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: